Jak jsem zachranil oceán : (Spasiteľ Okean) - Sabovnikov, Georgij Michajlovič: 1932- (Klub mladých čtenářů, 1980)
Fantastická knižka o mladom inštalatérovi, ktorý v sporoch detí pomáha slabším, stvárňuje príbeh novodobého baróna Prášila.