Bohovia Olympu 3: Znamenie Atény : (The Heroes of Olympus 3: The Mark of Athena) - Riordan, Rick: 1964- (Fragment, 2014)
Chystá sa veľké stretnutie gréckych a rímskych polobohov. Posádka z Tábora polokrvných vyráža na vojnovom korábe Argo II do Tábora Jupiter. Jej plány však naruší Proroctvo siedmich, ktoré sa začína napĺňať. Skupina hrdinov sa preto musí vydať do rodiska antických bohov cez nebezpečné Mare Nostrum. Podarí sa jej nájsť tajomné znamenie bohyne Atény, ktoré jej v boji proti zlým silám pomôže? Gaia, sila mocnejšia než všetci bohovia, sa ďalej prebúdza a ohrozuje budúcnosť civilizácie. Čas sa kráti a posádka Arga II sa musí vydať do boja za záchranu ľudstva...