Rázcestia : (Cross roads) - Young, William Paul: 1955- (Tatran, 2014)
Autor po rokoch prichádza s novým bestsellerom Rázcestia, ktorý zobrazuje dnešnú schizofrenickú dobu naplnenú honbou za mastnými ziskami. Autor nás popritom v príbehu zavedie do súkromného sveta Tonyho Spencera s takým neuveriteľným citom, aký sa zrodí len po vlastnej bolestnej skúsenosti.