Domáca úloha malého školáka - Mislovičová, Sibyla: 1958- (Matys, 2015)
Domáca úloha môže byť veľmi zábavná a dobrodružná! Prečítajte si príbehy prváčikov, ktorí chodia s otvorenými očami a všímajú si pozorne okolitý svet. Určite vás potešia aj veselé básničky a nádherné ilustrácie.