Sila prítomného okamihu: Príručka duchovného osvietenia : (The power of now) - Tolle, Eckhart: 1948- 1948- (Esprit, 2009)
Autor posledných desať rokov je poradcom a duchovným učiteľom pracujúcim s jednotlivcami i malými skupinami v Európe a Severnej Amerike. Od roku 1996 žije vo Vancouveri v Britskej Kolumbii . Jeho prvotina Moc prítomného okamihu (The Power of Now) sa stala bestsellerom a bola preložená do 33 svetových jazykov.