Úlomky spomienok - Gombitová, Marika: 1956-; Graclík, Miroslav: 1967- (Ikar, 2016)
Marika Gombitová je späť. - Tentoraz v intímnej spovedi Úlomky spomienok. Aj keď sa na dlhšie odmlčala, jej fanúšikovia na ňu nikdy nezabudli. V autobiografii Úlomky spomienok otvorene hovorí o svojom boji, vôli nevzdať sa a nádeji.