Žlutý baron: Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu - Vlasatá, Zuzana: 1985-; Patočka, Jakub: 1973- (Referendum, 2017)
Kniha Žlutý baron vypráví příběh pátrání dvou novinářů Deníku Referendum, Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky, po odpovědi na otázku, jaké jsou skutečné úmysly Andreje Babiše v politice. Vzali vážně jeho politická hesla a začali je poměřovat s realitou. Slogan "Řídit stát jako firmu" je přivedl do Babišových firem: do Agra Jevišovice, do Kosteleckých uzenin, k hustopečskému zemědělskému podniku a do Vodňan, kde stojí slavná drůbežárna.