Domáci lekár pre mužov: Sprievodca pre zdravý život: [rady pre neho, sprievodca pre ňu] : (Badž zdrowy, rady dla niego, przewodnik dla nej) - Górnicka, Jadwiga: 1921- (Cesta ku zdraviu, 2015)
V tejto knihe si autorka pozorne všíma zdravie pánov, analyzuje príčiny najčastejších mužských ochorení, informuje o účinných metódach ich prevencie a liečby. Poradí pánom, ako sa zbaviť brucha, ako zvládnuť andropauzu alebo ako cvičiť pri problémoch s prostatou. Tento praktický poradca ponúka všetkým mužom efektívne recepty na to, aby sa cítili zdraví a šťastní. Zároveň je aj vítaným pomocníkom pre všetky starostlivé ženy, ktorým záleží na zdraví svojich mužov ľ otcov, manželov, synov a vnukov.