Život Adama 1: Zápisky rebela z piatej triedy - Opet, Peter: 1972- (Yoli, 2017)
Ahoj, som šiestak Adam. Mám jedenásť rokov, veľa záľub, dvoch súrodencov aj dvoch rodičov. Som normálny školák, ktorého zaujímajú baby, zábava, pyrotechnika, longboard, muzika aj hranie sa na počítači. Život ma baví, keď je poriadna sranda!