Domáci lekár pre ženy: Sprievodca pre zdravý život : (Badž zdrowa, poradnik dla kobiet) - Górnicka, Jadwiga: 1921- (Príroda, 2015)
Známa poľská lekárka a liečiteľka tentoraz pozýva do svojej ordinácie zdravia všetky dámy. Analyzuje typické ženské choroby a ich príčiny, poskytuje osvedčené metódy liečby, ale predovšetkým sa zameriava na prevenciu ochorení. Vysvetľuje ženám, ako sa správne stravovať, ako často a aké preventívne vyšetrenia treba absolvovať a samozrejme, ako sa starať o svoju krásu.