Domáci lekár pre ženy: Sprievodca pre zdravý život (Badž zdrowa, poradnik dla kobiet) - Górnicka, Jadwiga: 1921-; Turčanová, Dagmar (Príroda Bratislava, 2015)
Známa poľská lekárka a liečiteľka tentoraz pozýva do svojej ordinácie zdravia všetky dámy. Analyzuje typické ženské choroby a ich príčiny, poskytuje osvedčené metódy liečby, ale predovšetkým sa zameriava na prevenciu ochorení. Vysvetľuje ženám, ako sa správne stravovať, ako často a aké preventívne vyšetrenia treba absolvovať a samozrejme, ako sa starať o svoju krásu.
Táto kniha je výborná voľba pre každú modernú ženu bez rozdielu veku, ktorá dbá o seba a chce zostať zdravá!
Register.
Keywords: zdravoveda; alternatívna medicína; choroby ženy; ženy a zdravie; prírodné liečiteľstvo; liečiteľstvo prírodné; ľudové liečiteľstvo; ezoterika; príručky zdravia; Górnicka, Jadwiga (poľská lekárka a liečiteľka. * 1921 Poľsko -)