El Camino: Cesta, ktorá vedie domov : (El Camino: Az Út, ami hazavisz) - Sándor, Anikó (Príroda, 2015)
"Kedysi dávno som čítala o ceste, ktorá zmení život každému, kto po nej prejde. Nazývajú ju aj vnútornou cestou a šepká sa, že ľudia na nej stretnú príbuzné duše... Tiahne sa tesne pod Mliečnou dráhou a dochádza na nej ku zvláštnym udalostiam. Vraj tam pôsobia energie, ktoré znásobujú emócie a intuíciu... Všetci, ktorí ju prešli pešo, sa začali riadiť dvojakou časomierou: životom pred a po Camine.