Eliza: Zvádzaj ma pomaly - Eštóková, Alica (Ikar, 2014)
Eliza prežíva pokojný harmonický život s Michalom a synom Markom. Ich rodinné šťastie je ohrozené, keď na jej pracovisko príde nový primár. Skúsený gynekológ a sebavedomý sukničkár pohŕdajúci citmi pokladá zamilovaných mužov za slabochov. Ubráni sa láske zarytý starý mládenec, pre ktorého boli ženy doteraz iba prostriedkom na chvíľkové rozptýlenie? Odradí ho skutočnosť, že žena, po ktorej túži, je zadaná a má syna? Život zasadil Elize úder pod pás, ktorý otriasol celým jej dovtedajším svetom. Dokáže aj napriek tomu odolávať neúnavnému naliehaniu svojho nadriadeného a zachráni si rodinu?