Současná světová grafika: Deset brněnských bienále - Hlušička, Jiří: 1929- (Odeon, 1986)
Kľúčové slová: grafika, grafici, výstavy, Brno, užité, 20. století, Československo, propagace, plakáty, filmové, knižní, Češi, svět, ilustrace, ilustrátoři, přebaly, ženy, 60. -70. léta, expozice, plastiky (umění), značky, protiválečné, politická, novoročenky, kaligrafie, kaligramy, obálky, časopisy, titulní, strany, písmo, azbuka, výtvarníci, tvorba, umění.