Ako podnikať úspešne: 10 praktických lekcií, ktoré by mal poznať každý podnikateľ - Kiyosaki, Robert Toru: 1947- 1947-; Lechter, Sharon L.: 1954- (Motýľ, 2012)
Finančná sloboda - to je cieľ každého podnikateľa. Táto kniha vás k nemu privedie.