Hercule Poirot: Záhady a rébusy : (Hercule Poirot: Whodunnit puzles) - Dedopulos, Tim: 1969- (Ikar, 2017)
Potrápte si sivé mozgové bunky a vyriešte vyšše 100 hádaniek, hlavolamov a prípadov inšpirovaných slávnym detektívom.