iMama: Ako zladiť prácu s rodinou a nezblázniť sa: 23 inšpiratívnych žien a 1 muž - Šimkovičová, Jana; Hlubina, Palo: 1978-; kolektív autorov (FITnamotávka, 2017)
Aj vy riešite, ako zladiť prácu, rodinu a koníčky? Prečítajte si príbehy žien, ktorým sa to podarilo.