Mysli a zbohatni: Najpredávanejšia kultová kniha motivačnej literatúry : (Think and Grow Rich) - Hill, Napoleon: 1883-1970 (Eastone Books, 2014)
Najpredávanejšia kniha storočia na tému úspechu a bohatstva v pôvodnej, neskrátenej podobe. Kniha Mysli a zbohatni je jednou z najpredávanejších kníh všetkých dôb a je považovaná za absolútny základ všekých teórií, učení, štúdií, statí, publikácií a kníh na tému úspechu. Vznikala vyše dvadsať rokov, počas ktorých sa jej autor zhováral, pozoroval a analyzoval správanie a premýšľanie najbohatších a najúspešnejších mužov tej doby, medzi ktorými boli vynálezcovia Thomas Edison a Alexander Graham Bell, zakladatelia spoločností George Eastman (Kodak), Henry Ford (Ford Motor Company), americkí prezidenti Theodore Roosevelt a William H. Taft, industrialisti a filantropi Andrew Carneg ie a John D. Rockefe ller, Sr., majiteľ oceliarní Charles M. Schwab, zakladateľ siete obchodných domov F.W. Woolworth a mnohí ďalší. Napoleon Hill neskôr pôsobil ako poradca amerických prezidentov Woodrowa Wilsona a Franklina D. Roosevelta.