Pláž v noci : (The Beach at Night) - Ferrante, Elena: 1943- (Inaque, 2017)
Elena Ferrante sa v tejto detskej knihe vracia k príbehu románu Temná dcéra. Tento raz však ide o rozprávku pre deti. Stratená (ukradnutá) bábika Celina rozpráva príbeh o strašnej noci, čo prežila na pláži, o žiarlivosti na mačiatko Minu, o pocitoch opustenosti a smútku, a o nočných morách.