Šest krát dva - Dahl, Arne: 1963- (Mladá fronta, 2017)
Dve veci sú Desirée Rosenquistové a štokholmské políciu okamžite jasné: List, ktorý drží v rukách, bol napísaný v stave úplného zúfalstva a paranoje. Písanie obsahuje detaily dávno zabudnuté vraždy, ktoré mohol poznať len vrah alebo niekto jemu blízky. Desirée kontaktuje Sama, ktorého spoločne s Molly Bloomove vyráža na sever Švédska nájsť pisateľka listu: Čo je vlastne zač a prečo sa obracia na Desirée a Sama? Ale zdá sa, že sa niekto snaží odradiť ich od toho, aby zistili, o čo vlastne beží. Ale to nie je jediný problém vyšetrovateľov - lebo od posledného prípadu je im na stope tajná služba. A oni ani nevie, či môžu dôverovať jeden druhému...