V zajatí geografie: Desať máp, ktoré vám povedia všetko, čo chcete vedieť o globálnej politike : (Prisoners of Geography) - Marshall, Tim Ed. D. (Civilizácia, 2017)
Kniha V zajatí geografie vychádza v dvoch desiatkach krajín a sprevádza ju povesť výnimočného sprievodcu modernými dejinami, ktorý na relatívne malej ploche zhrnul to najdôležitejšie, čo potrebujete vedieť o súčasnom svete.