Chcem zmeniť svoj život, ale nemám na to čas: Praktický sprievodca plnením snov : (I'd change my life if I had more time) - Virtue, Doreen: 1958- (Synergie, 2014)
Chceli by ste mať viac času na splnenie svojich snov a želaní? Venujete väčšinu času povinnostiam a zostáva vám ho málo na odpočinok, sebazdokonaľovanie či rodinu? Snažíte sa až na hranicu potreby všetkých okolo seba?