Pes a jeho reč: Všetko o tom, ako porozumieť správaniu psa : (What is my dog thinking) - Bailey, Gwen (Ottovo nakladatelství, 2017)
Kniha o pochopení správania svojho psa, ako porozumieť jeho pocitom a reči tela, čo sa môže spraviť pre nápravu zlozvykov a veľa iného.