Škola noci 4: Neskrotená : (Untamed) - Cast, Phyllis Christine: 1960-; Cast, Kristin F.: 1986- (Ikar, 2010)
Všetko je nanič, keď sú vaši priatelia na vás naštvaní. Zoey Redbirdová o tom vie svoje. V priebehu pár dní stratí nielen všetkých troch nápadníkov, ale príde aj o podporu skupinky priateľov. Zostane jej iba jedna nemŕtva a jedna neoznačená priateľka. Neferet sa chce ľuďom pomstiť za vraždy upírov a vyhlási im vojnu. Zoey však tuší, že je za tým niečo iné. Lenže kto jej uverí? Situácia je čoraz nebezpečnejšia. Vernosť prechádza skúškou a najavo vyjdú šokujúce plány. Starobylé zlo znovu ožíva.