Vždy v boji - Beleborodov, A.P (Memoáre, 1984)
Je to biografia generálporučíka Beloborodova, ktorý prešiel so svojou armádou od Moskvy až po Berlín a rozpráva o svojich vojakoch a dôstojníkoch, ktorí bojovali pod jeho vedením...