Tréningový program pre vyšší a stredný manažment úradov verejnej správy (ÚVS) : Súbor materiálov pre školiteľa manažmentu - Rebeťák, Jozef; Halašová, Daniela (PhareEurópska komisia/Phare - Brusel, 1999)
Účastníci sa dozvedia ako funguje dobrá vnútropodniková komunikácia. Budú vedieť identifikovať a následne i odstraňovať chyby v komunikácii. Dozvedia sa o vhodnosti používania rôznych komunikačných nástrojov z hľadiska organizačnej štruktúry. Zároveň zlepšia svoje komunikačné zručnosti.