Technické kreslenie pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť( SOU) : (Technické kreslení pro 1. a 2. ročník SOU) - Holoubek, Zdeněk; Leinveber, Jan; Švercl, Josef (Edícia strojárskej literatúry, 1981)
V učebnici sú vysvetlené základy technického kreslenia v rozsahu platných učebných osnov, t.j. normalizácia v technickom kreslení, kresliace pomôcky a základné geometrické konštrukcie, kótovanie, spôsoby zobrazovania, základy technického zobrazovania...