Prázdna rakva 1: Závisť : (Envy) - Olsen, Gregg: 1959- (Fortuna Teen, 2012)
Román o prázdné rakvi - Vražda je tak ošklivé slovo. Autor sa nechal inšpirovať pravdivým príbehom internetové šikanovania a Závisť je prvým dielom odvážne, otvorené a hrôzostrašné série, ktorá vás privedie až na hranu medzi životom a smrťou.