Detva v premenách času: Spoznaj región Podpoľanie - Babicová, Renata: 1962-; archív Podpolianského múzea v Detve (Kultúrne centrum A. Sládkoviča - Podpolianske múzeum Detva, 2017)
Fotografie architektúry Detvy zo zbierok a archívu Podpolianského múzea v Detve sú len skromným vkladom nadstavujúcim zrkadlo času pôvabom uplynulých storočí tak, ako si na ne spomínajú už azda len pamätníci.
Keywords: dejiny mestské; mestá slovenské; obrazové publikácie; Detva (Slovensko); Detva (Slovensko); regionálne zbierky