Trojlístok z internátnej izby - Riečanská, Lena (Motýľ, 2010)
Život niekedy bolí, inokedy je úžasný. Najmä keď máte po boku dobré priateľky. Tri dievčatá z rôznych kútov Slovenska - Silvia, Veronika a Anička sa ocitli v jednej internátnej izbe. Prežívajú spolu prvé študentské lásky, starosti aj sklamania. Bratislava im poskytuje dostatočnú anonymitu, možnosť nových poznaní aj zábavy. Len keby bezstarostný študentský život tak rýchlo neskončil... Aj keď sa dievčatá po škole rozchádzajú a každodenné starosti nadobúdajú nový rozmer, ich priateľstvo aj po rokoch pretrváva, poskytuje životnú silu. Pomôže Silvii prekonať problémy? Stroskotá jej manželstvo alebo naopak dostane druhú šancu?