On a ona. Oneskorené kvety. Súboj a iné: 1 - Čechov, Anton Pavlovič: 1860-1904 (Zlatý fond svetovej literatúry, 1980)
Výber z diela svetoznámeho ruského autora. Kniha obsahuje drámu v štyroch dejstvách s názvom Ivanov a krátke romány a poviedky, ako sú napr. Román o base, Dobrí ľudia, V kúpeli, Úradnikova smrť, Oneskorené kvety, Prípad zo súdnej...