Rozvod - Navarová, Sára (Príbehy z kabelky, 2012)
Svet okolo nás vraj patrí mladým, krásnym a podnikavým. A presne taká je aj hlavná postava príbehu Sáry Navarovej. Denisa sa vydala za muža, ktorého síce príliš nemilovala, ale verila, že raz z neho bude nielen spoľahlivý partner, ale aj starostlivý otec. Aby zabezpečili rozrastajúcu sa rodinu, otvorili si mladí manželia útulnú kaviareň. Pribúdalo hostí, pribúdalo starostí, ale aj peňazí na účte. Všetko sa zdalo byť ružové, až do chvíle, keď Milan pocítil ozajstnú chuť moci a bohatstva...