Mačka a jej reč: Všetko o tom, ako porozumieť správaniu mačky : (What is My Cat Thinking) - Bailey, Gwen (Ottovo nakladatelství - Cesty, 2003)
V knihe Mačka a jej reč nájdete odpovede na mnoho otázok a lepšie porozumiete správanie svojej mačky. Pochopíte, čo vám oznamuje rečou tela a čo od vás očakáva. Ľahko potom rozpoznáte jej náladu a pocity.