Naslouchám svým rukám: Liečiteľka kremeľských vládcov : (Slušaju svoji ruki) - Davitašviliová, Jevgenija Juvaševna - Džuna: 1949-2015 (Lidové nakladatelství, 1989)
Umenie liečiť prikladaním rúk ovláda autorka tejto knižky, dnes už preslávená liečiteľka asýrskeho pôvodu Džun Davitašviliová. Vo svojej spovede rozpráva o svojom živote, spomína na detstvo ovplyvnenej pozoruhodnými liečiteľskými schopnosťami svojej asýrskej babičky, popisuje prekážky, ktoré musela prekonávať vo svojej mladosti, ako sa vlastne dostala na liečenie ľudí...