Karen W : (Karen W) - Tetzner, Gerti: 1936- (Členská knižnica Pravda, 1979)
Karen je 30-ročná emancipovaná žena-právnička, ktorá sa ocitla na križovatke života a na križovatke lásky. Zamýšľa sa nad uplynulými rokmi, a nad celým manželským spolužitím s nadaným historikom Petersom a nad sebou samou...