Zrazu je všetko iné : (Plötzlich ist Alles Anders) - Blobel, Brigitte: 1942- (Srdiečka, 1996)
Už dva roky sú Ada a Naďa nerozlučné kamarátky. No zrazu príde okamih, keď sa Naďa zaľúbi a v ten deň sa všetko zmení...