Zrazu je všetko iné (Plötzlich ist Alles Anders) - Blobel, Brigitte: 1942-; Čižmárik, Rudolf: 1949-2008 1949-; Sadloňová, Soňa; Čepec, Peter; Hermanová, Inka (Bratislava Egmont Neografia, 1996)
Už dva roky sú Ada a Naďa nerozlučné kamarátky. No zrazu príde okamih, keď sa Naďa zaľúbi a v ten deň sa všetko zmení...
Pre čitateľov od 12 rokov.
Keywords: romány autorské; dievčenské romány; realistické romány; próza; nemecká literatúra - texty; Blobel, Brigitte (nemecká spisovateľka, novinárka. * 21.11.1942 Hamburg, Nemecko -); Čižmárik, Rudolf (slovenský básnik, prozaik, publicista, prekladateľ, 18.7.1949 Šoporňa - 10.3.2008 Bratislava); pre čitateľov od 12 rokov