Chováme korytnačky - Szalay, Fridrich: 1949-; Szalayová, Helena (Živočíšna výroba - Knižnica chovateľa, 1981)
Kniha je určená predovšetkým teraristom - chovateľom korytnačiek. Pomáha poznávať korytnačky, zhŕňa základné poznatky o ich živote vo voľnej prírode a v zajatí.