Pozri, čo je na svete - Tanská, Nataša: 1929-2014; Kalousek, Jiří: 1925-1986 (Mladé letá Bratislava, 1987)
Knižka vysvetľuje deťom čo je dedina, mesto, les s milými ilustráciami.
Pre čitateľov od 4 rokov.
Keywords: Tanská, Nataša (bola česká spisovateľka, novinárka, dramaturgička, scenáristka a herečka, pôsobiaca i na Slovensku. * 30.11.1929 Praha, Česko - 16.07.2014 Praha, Česko); príbehy autorské; rozprávanie o meste; príbehy pre deti; próza; slovenská literatúra - texty; Kalousek, Jiří (bol český maliar, kresliar, karikaturista a ilustrátor. * 07.02.1925 Nový Bydžov, Česko - 23.02.1986 Praha, Česko); encyklopédie všeobecné; pre čitateľov od 4 rokov