Prázdniny s otcom - Argilli, Marcello: 1926-2014 (Mladé letá, 1985)
Kniha je zväčšej časti príbehom cesty po Juhoslávii, po Tunise a po mnohých miestach Talianska, ktorú podniká Luca s otcom každé leto, aby objavoval zvláštnosti širokého sveta...