Iný život: Predbežná bilancia : (Drugaja žizň a Predvariteľnyje itogi) - Trifonov, Jurij Valentinovič: 1925-1981 (Luk, 1980)
Obe novely - Iný život a Predbežná bilancia - čerpajú zo súdobého moskovského života.