Nekonečné hry: Výmena. Dlhé lúčenie : (Dolgoje pročšanije) - Trifonov, Jurij Valentinovič: 1925-1981 (Nová sovietska tvorba, 1978)
Hľadanie mravnej tváre súčasného človeka v podmienkach všedného dňa, ktoré nesú so sebou aj tlak meštiackych návykov a životných postojov...