Medzinárodné najobľúbenejšie rodinné jedlá: Svet slávných receptov - Kalenuik, Ron
Veľká kniha ponúka recepty z rôznych kútov sveta - severoamerické, latinskoamerické, európske, ázijské, recepty Južných morí, africké. Okrem samotných receptov ponúka aj rôzne zaujímavosti zo svetovej kuchyne...