Medzinárodné najobľúbenejšie rodinné jedlá: Svet slávných receptov - Kalenuik, Ron; Antoniuk, Sharon (Magnanimity House Publishers Kanada)
Veľká kniha ponúka recepty z rôznych kútov sveta - severoamerické, latinskoamerické, európske, ázijské, recepty Južných morí, africké. Okrem samotných receptov ponúka aj rôzne zaujímavosti zo svetovej kuchyne...
Keywords: kuchárske knihy; medzinárodná kuchyňa; svetová kuchyňa; kuchyňa svetová; recepty jedál; kuchárske umenie