Tajný pes Bello Bond. Prípad č. 3: Kto škrieka v prázdnej klietke : (Geheimhund Bello Bond, Wer kreischt im leeren Käfig?) - Brezina, Thomas: 1963- (Arkus, 2008)
Opäť sa stretávame s tromi kamarátmi a ich neodmysliteľným spoločníkom - bystrým psíkom Bellom Bondom. Pri výlete na letisko Bello Bond upozorní mladých detektívov na naozajstnú záhadu - na vtáčiu klietku, v ktorej napriek tomu, že je prázdna, niekto škrieka! Kamaráti sa rozhodnú záhadu vyriešiť, zakrátko však zisťujú, že toto dobrodružstvo bude oveľa nebezpečnejšie, ako sa javilo na prvý pohľad...