Tajný pes Bello Bond. Prípad č. 3: Kto škrieka v prázdnej klietke (Geheimhund Bello Bond, Wer kreischt im leeren Käfig?) - Brezina, Thomas: 1963-; Šimulčíková, Jana: 1937-; Hanke-Basfeld, Magdalene: 1951- (Arkus Senica, 2008)
Opäť sa stretávame s tromi kamarátmi a ich neodmysliteľným spoločníkom - bystrým psíkom Bellom Bondom. Pri výlete na letisko Bello Bond upozorní mladých detektívov na naozajstnú záhadu - na vtáčiu klietku, v ktorej napriek tomu, že je prázdna, niekto škrieka! Kamaráti sa rozhodnú záhadu vyriešiť, zakrátko však zisťujú, že toto dobrodružstvo bude oveľa nebezpečnejšie, ako sa javilo na prvý pohľad...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; príbehy o zvieratkách; chlapčenské príbehy; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); dobrodružné príbehy; Šimulčíková, Jana (slovenská spisovateľka, novinárka a prekladateľka. Žije v Bratislave. Nar. 25.07.1937 Praha, Česko -); próza; rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov