Altajské stezky - Zalygin, Sergej Pavlovič: 1913-2000; Nováková, Anna: 1921-2005 (Svět sovětů Praha, 1964)
Život vedeckej výpravy, ktorá má za úlohu zhromaždiť materiál pre mapu rastlinného bohatstva Horného Altaja.
Keywords: Zalygin, Sergej Pavlovič (bol rusko-sovietsky spisovateľ a románopisec. * 23.11.1913 Rusko - 00.00.2000 Rusko); romány autorské; spoločenské romány; vedecké výpravy; región Horného Altaja (Kazachstan); próza; ruská literatúra - texty