V aréně se lvy : (Facing the Lions) - Wicker, Tom: 1926-2011 (Omnia, 1981)
Osud románového hrdinu, ambiciózneho senátora a prezidentského kandidáta Hunta Andersona, je vykreslený z roviny zamyslenie nad vonkajšími i vnútornými pohnútkami, ktoré vytvárajú cestu k politickej kariére, na konci ktorej sa majú roztvoriť dvere Bieleho domu...