Model detstva : (Kindheitsmuster) - Wolf, Christa: 1929-2011 (Eva, 1980)
Rámec príbehu vytvára autorkina cesta do rodného mesta, ktorú podniká s bratom, manželom a dcérou. Celé dielo preniká otázka, čo je to pamäť, čo je to detstvo a kedy končí...