Čierna má zelenú: Pohľad na zatvorené dvere Cirkvi svätej na Slovensku : alebo päťročný plán biskupov Slovenska na získanie financií a vplyvu na politickú moc na Slovensku - Baťala, Marián (Marián Baťala vl. nákladom, 2005)
Táto kniha vypovedá o päťročnom pláne katolíckych biskupov Slovenska na roky 2001-2006, ktorý smeruje k získavaniu majetku, financií a ovplyvňovaniu politickej moci na Slovensku. Autor v nej zverejňuje, vysvetľuje a komentuje tento plán.